Schildersbedrijf Gemonde

Schilder in Gemonde nodig? J. van Kleef en Zn is er voor u

Ons team van enthousiaste schilders staat tot uw beschikking. Al onze schilders hebben een aantal belangrijke dingen gemeen. Zo zijn ze allemaal gediplomeerd en houden ze enorm van hun vak. Bovendien zijn ze servicegericht. Ze luisteren naar uw wensen en komen met gerichte adviezen waar u echt wat aan heeft. Zo weet u zeker dat uw schildersklus professioneel wordt uitgevoerd en dat uw schilderwerk er zeker jarenlang weer fris en strak uitziet. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor behangwerk en glasservice.

Buitenschilderwerk in Gemonde en omgeving

Moet uw huis buitenom geschilderd worden? Dit is vaak een grote en tijdrovende klus. Niet iedereen heeft de tijd en/of de zin om hier zelf mee aan de slag te gaan. Ons schildersbedrijf neemt u deze klus graag uit handen. Wij doen namelijk niets liever dan uw huis weer voorzien van een grondige en mooie verflaag. Uw hele huis zal er van opknappen. Bovendien is uw houtwerk weer optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Binnenschilderwerk omgeving Gemonde

Kan uw interieur wel een schilderbeurt gebruiken? Door uw wanden, kozijnen en plafonds te schilderen krijgt uw huis binnen weer een frisse uitstraling en indien gewenst een compleet nieuwe look. Bovendien is het ook voor het houtwerk binnen belangrijk dat er een goede verflaag op zit. Door koken en douchen ontstaat er namelijk vocht in een woning. Zit er geen goede verflaag op het houtwerk dan kan hier gemakkelijk schimmel gaan ontstaan. Met goed uitgevoerd binnenschilderwerk wordt uw woning dus ook nog eens goed onderhouden. Wij werken uitsluitend met de beste merken.

Schilder, behanger of glaszetter nodig in Gemonde?

Als full service schildersbedrijf zijn wij er voor al uw schilderklussen, latex spuiten, behangklussen en glaszetterswerkzaamheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over de vele diensten die wij aanbieden. Ook kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Zo weet u vooraf precies wat u van ons kunt en mag verwachten..

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail ons dan even en wij helpen u graag verder.

Professioneel schilderwerk door J van Kleef & ZN