24 uurs Glasschadeherstelservice in Boxtel en omgeving

Heeft u te maken met glasschade? Dan wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk laten herstellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor uw glasschadeherstel. Schakel ons in en wij komen bij u langs om uw beglazing snel en vakkundig te herstellen of te vervangen. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden of uw woning met een gerust hart verlaten. En wanneer het buiten koud is, wilt u uiteraard ook zo snel mogelijk weer een nieuwe ruit in uw woning.

Schade aan uw glas kan gemakkelijk ontstaan. Zo kan er met spelende kinderen zomaar een bal doorheen gaan, of kunnen bouwwerkzaamheden de oorzaak zijn. En u staat er liever niet bij stil, maar ook een inbraak kan zorgen voor een kapotte ruit.

Woont u in de omgeving Boxtel dan staan wij bij glasschade altijd voor u klaar. Fijn voor u om te weten is dat wij niet alleen de ruit herstellen, maar ook het papierwerk voor onze rekening nemen. Wij handelen namelijk alles direct af met de verzekering. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. En dat is natuurlijk wel zo prettig! .


Online offerte opvragen