Airless spuiten

Airless spuiten is een techniek waarmee we oppervlaktes super strak kunnen spuiten. Wij kunnen een complete woning al in 1 à 2 dagen spuiten. Dus het gaat ook nog eens razendsnel!

Bij airless spuiten wordt de latex of lak onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Hier komen geen toevoegingen aan te pas. Dit levert vele voordelen op. Zo geeft deze techniek weinig tot geen overspray.

Nog belangrijker, het eindresultaat is bij airless spuiten een stuk mooier dan bij het ouderwetse rollen. Ook werkt het een stuk sneller dan bij een traditionele roller het geval is. Hierdoor valt er een behoorlijke tijdwinst te behalen. Dit maakt airless spuiten voor u prijstechnisch gezien natuurlijk erg interessant.

Bij airless spuiten gebruiken we alleen latex van kwalitatief hoogstaande merken. Kenmerkend voor deze merken is dat de latex afschrobbaar is en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op de lange termijn niet te maken met vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Dit is bij goedkopere soorten latex nog weleens het geval.

Kiest u voor airless spuiten dan bent u verzekerd van een mooi egaal oppervlak. Het is echt een investering waar u nog lang plezier van zult hebben. In veel gevallen kan airless spuitwerk ook op structuur ondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast.

Het strakke eindresultaat wordt mede bereikt door het grondige voorwerk. Onder dit voorwerk valt bijvoorbeeld het behandelen van de ondergrond en het nauwkeurig afplakken van alles wat niet gespoten moet worden. Indien gewenst nemen we u dit voorwerk graag uit handen. Het afplakken is best een tijdrovende bezigheid. Maar wanneer het spuitproces eenmaal is begonnen, zult u zien dat het spuiten zelf razendsnel gaat!
Offerte aanvragen