Schildersbedrijf J. van Kleef & Zoon,
al 3 generaties aan vakmanschap

De passie voor het schildersvak zit bij onze familie echt in de genen. Niet voor niets is inmiddels de derde generatie van Kleef werkzaam in ons bedrijf. Hier zijn wij natuurlijk best een beetje trots op! Wij vertellen u in het kort graag iets over de historie van ons schildersbedrijf.

Historie

Schildersbedrijf J. van Kleef & Zoon, professionele schilders van generatie op generatie.

1e generatie: Jo van Kleef
In 1983 is Jo van Kleef begonnen met ons schildersbedrijf. Met het opstarten van een eigen bedrijf koos de ervaren ambachtsman bepaald niet voor de gemakkelijkste weg. Zo had hij veel werk bij particulieren in Boxtel en omstreken. Daarnaast deed hij het schildersonderhoudswerk bij de plaatselijke woningbouwvereniging en bij de Nederlandse Gasunie. Zeer drukke tijden dus. Daarnaast startte hij ook nog eens de 24-uurs Glasservice in Boxtel en omstreken op.

2e generatie: John van Kleef
In 1999 werd het schildersbedrijf in Boxtel overgenomen door John van Kleef, de zoon van oprichter Jo van Kleef. Hoewel de tijden veranderden, bleef het bedrijf zeer druk bezig met veel onderhoudswerkzaamheden en particuliere opdrachten. Zo heeft ons bedrijf een onderhoudscontract met Kasteel Stapelen in Boxtel. Daarnaast is de 24-uurs Glasservice in Boxtel en omstreken nog steeds volop in bedrijf.

3e generatie: Mike van Kleef
Mike van Kleef, de zoon van John, ging in 2012 meewerken in ons familiebedrijf. Dat bood nieuwe kansen voor ons schildersbedrijf want zo konden de service en het aantal opdrachten in de regio Boxtel en omstreken worden uitgebreid. Tijden veranderen, maar Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon levert al vakwerk sinds 1983.
Online offerte opvragen