Behangen

Behangen is geen eenvoudige klus. Het lijkt vaak gemakkelijker dan het is. Bovendien is de ene wand de andere niet. Sommige wanden zijn niet vlak en zijn hierdoor lastig te behangen. Niets is vervelender dan na een dagje behangen te moeten constateren dat het resultaat niet mooi strak geworden is.

Onze behangers schieten u graag te hulp. Wij behangen uw wanden snel, strak en vakkundig. Met onze jarenlange vakkennis kunnen wij u bovendien goed adviseren met betrekking tot welk soort behang voor uw wanden het meest geschikt is. Ook zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste trends.

Wilt u een klassieke look creëren met uw behang? Of kiest u juist voor een uiterst moderne uitstraling met een opvallende print? Met behang kunt u alle kanten op. Voor elke smaak en voor elk soort inrichting is er wel iets te kiezen.

Vliesbehang

De nieuwste trend op behanggebied is vliesbehang. Vliesbehang is verkrijgbaar in diverse prints en patronen. Vliesbehang bestaat uit twee lagen. De toplaag is vaak van papier maar ook wel van vinyl. De laag erachter is van een vlies. Dit maakt het behang veel sterker dan het normale papierbehang.

Vliesbehang vervormt niet en is zeer geschikt voor wanden met scheurtjes of gaten. Voor onregelmatige wanden is er ook nog een speciaal vliesbehang. Dit type vliesbehang wordt ook wel renovlies of renovatievlies genoemd.

Onze behangers noemen vliesbehang ook wel snelbehang. Dit zegt alles over de vlotte verwerking van dit behang. Vliesbehang hoef je in tegenstelling tot gewoon behang niet in te smeren met lijm. De muur wordt ingesmeerd met vliesbehanglijm. Vervolgens wordt het vliesbehang op de muur aangebracht. Snel en gemakkelijk dus.

Wilt u uw behangklus graag uitbesteden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.


Online offerte opvragen