Schildersbedrijf Boxtel

Vakkundig schildersbedrijf in Boxtel en omgeving

Heeft u een goede schilder nodig voor het uitvoeren van uw schilderwerk? Schildersbedrijf J. van Kleef en Zn is u graag van dienst. Met meer dan 30 jaar ervaring in ons vakgebied zetten wij ons graag ten volle in om uw schildersklus vlot en vakkundig uit te voeren. Wij hebben kennis van de nieuwste materialen en technieken en kunnen u echt van maatwerk voorzien. Ook wanneer u behoefte heeft aan een goed advies, bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor uw binnen- en buitenschilderwerk in Boxtel en omstreken

Of het nu gaat om schilderwerk aan de binnenzijde of de buitenzijde van uw woning, Schildersbedrijf Boxtel lost deze klus graag voor u op. En heeft u behoefte aan kleurenadvies dan helpen we u uiteraard graag met het maken van uw keuze. Smaak is natuurlijk iets heel persoonlijks, toch zijn er wel algemene adviezen te geven waar u mee verder kunt. Met het schilderwerk dat wij leveren kunt u echt jarenlang vooruit. Het gebruik van de kleuren waar u van houdt is dus zeker belangrijk!

Behangwerk in Boxtel en de wijde omtrek

Bent u op zoek naar een behanger? Voor al uw behangwerk kunt u bij ons terecht. Zo worden uw wanden weer mooi en strak afgewerkt. Ook wanneer uw wand niet zo vlak is, of scheuren en gaten heeft, kunnen wij uw wand zodanig afwerken dat deze weer als nieuw is. Met onze jarenlange ervaring weten wij exact wel soort behang geschikt is voor uw interieur. Wij zorgen ervoor dat uw wanden echte blikvangers worden, waar u nog jaren plezier van zult hebben.

24 uurs glasservice in omgeving Boxtel

Is uw ruit stuk gegaan? Dat is natuurlijk zeer vervelend. Een dergelijk probleem moet natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. U wilt natuurlijk wel veilig en warm in uw huis kunnen vertoeven. Door onze 24 uurs service hoeft u nooit lang te wachten om uw ruit te laten vervangen of te herstellen. Wij schieten u snel te hulp, zodat u weer zorgeloos kunt wonen. Dus ruit stuk? Bel ons en wij lossen het meteen voor u op!

Airless spuiten in omgeving Boxtel

Airless spuiten is een techniek waarmee we oppervlaktes super strak kunnen spuiten. Wij kunnen een complete woning al in 1 à 2 dagen spuiten. Dus het gaat ook nog eens razendsnel! Bij airless spuiten wordt de latex of lak onder zeer hoge druk door een nauwe spuitnozzel geperst. Hier komen geen toevoegingen aan te pas. Dit levert vele voordelen op. Zo geeft deze techniek weinig tot geen overspray. Nog belangrijker, het eindresultaat is bij airless spuiten een stuk mooier dan bij het ouderwetse rollen. Ook werkt het een stuk sneller dan bij een traditionele roller het geval is. Hierdoor valt er een behoorlijke tijdwinst te behalen. Dit maakt airless spuiten voor u prijstechnisch gezien natuurlijk erg interessant. Indien gewenst gebruiken wij de hoogstaande materialen van Sigma.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of mail ons dan even en wij helpen u graag verder.

Professioneel schilderwerk door J van Kleef & ZN